Grau Nutrició Humana i Dietètica

ALEGRE VILAS, ISABEL

Categoria: AGREGAT/ADA
Perfil acadèmic: Doctorat
Departament: TECNOLOGIA, ENGINYERIA I CIÈNCIA D'ALIMENTS
Adreça electrònica: isabel.alegre@udl.cat

Docència

Ensenyament Curs Assignatura
MU en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària - UdL 1 INNOVACIÓ EN TECNOLOGIES D'ELABORACIÓ D'ALIMENTS
MU en Enginyeria Agronòmica (inter) (R 2019) - UdL 2 INNOVACIÓ EN TECNOLOGIES D'ELABORACIÓ D'ALIMENTS
Grau en Nutrició Humana i Dietètica - UdL 2 HIGIENE DELS PROCESSOS ALIMENTARIS
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL 2 HIGIENE D'ALIMENTS
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL 4 GESTIÓ DE QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTÀRIA
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL 4 TREBALL DE FI DE GRAU
Doble titulació: Grau en Veterinària i Grau en Ciència i Producció Animal 6 HIGIENE I INSPECCIÓ

Recerca

Grup de recerca: Unitat de tecnologia de productes vegetals
Projectes de recerca Data inici Data fi Investigadors principals
Estrategias innovadoras para prevenir la alteración de Alicyclobacillus acidoterrestris en zumo y mitigación del riesgo biológico asociado al consumo de zumo no pasteurizado 01/06/2020 30/11/2023 M. INMACULADA C. VIÑAS ALMENAR
Desarrollo de estrategias para controlar la alteración causada por Alicyclobacillus acidoterrestris y para mitigar el riesgo asociado a la patulina en zumos de fruta 01/09/2023 31/08/2026 ISABEL ALEGRE VILAS, M. INMACULADA C. VIÑAS ALMENAR
Prototipatge del recobriment comestible RP-7 pel control de patògens de transmissió alimentària en maduixa congelada i validació de la seva efectivitat en nabius 01/12/2021 17/06/2024 M. INMACULADA C. VIÑAS ALMENAR
Technological viability, and toxicological study of a biotransformation strategy to reduce patulin in apple juices 01/12/2022 30/11/2024 JOSE CARLOS ENRIQUE SERRANO CASASOLA, M. INMACULADA C. VIÑAS ALMENAR
Viabiltat tecnológica i comercial d'una estratègia de biotranformació per reduir la patulina en sucs de fruita 11/10/2022 11/10/2023 M. INMACULADA C. VIÑAS ALMENAR
Situació actual i estratègies de control d’Alicyclobacillus acidoterrestris en derivats de fruita a Catalunya 27/09/2024 02/06/2026 MARIA DEL PILAR COLÁS MEDÀ
Estrategias de mitigación de los problemas asociados a patógenos de transmisión alimentaria para mejorar la calidad e inocuidad de fresas congeladas y listas para el consumo (FRESAFE) 30/12/2016 31/12/2020 M. INMACULADA C. VIÑAS ALMENAR
Reducció dels risc biològic associat a Listeria monocytogenes mitjançant tècniques de bioconservació. APPC 31/10/2019 30/10/2022 ISABEL ALEGRE VILAS
Tesis Any Direcció
Capacidad de crecimiento de patógenos de transmisión alimentaria en manzana y melocotón mínimamente procesados y nuevas estrategias para mejorar su seguridad microbiológica 2012 Inmaculada Viñas Almenar
Publicacions Any Autors Tipus
Fate of Escherichia coli in apple and reduction of its growth using the postharvest biocontrol agent Candida sake CPA-1 2009 Abadias M, Usall J, Alegre I, Torres R, Viñas I. Article d'investigació
Efficacy of neutral electrolyzed water (NEW) for reducing microbial contamination on minimally-processed vegetables 2008 Abadias M, Usall J, Oliveira M, Alegre I, Viñas I. Article d'investigació
Ochratoxin A-producing fungi in Spanish wine grapes and their relationship with meteorological conditions. 2005 Bellí N, Mitchell D, Marín S, Alegre I, Ramos AJ, Magan N, Sanchis V. Article d'investigació