Español
English
Català
Wifi
Grau Nutrició Humana i Dietètica
Universitat de Lleida
Facultat de Medicina
Inici
Futurs estudiants
Accés
Acollida i orientació
Adreça / Com s'hi arriba
Pla d’estudis
Objectius i competències
Estructura del pla i guies docents
Guies docents de cursos anteriors
EPI (Equip Protecció Individual)
Matèria transversal
Treball de fi de grau
Normativa de la tercera llengua
Professorat
Calendaris i horaris
Calendari acadèmic
Horaris
Exàmens
Pràctiques acadèmiques
Pràctiques acadèmiques externes de la UdL
Normativa de la titulació
Mobilitat
Mobilitat acadèmica i programes
Màxim de crèdits convalidables
Sistema ECTS
Programes de mobilitat de la titulació
Beques i ajuts
Normativa
Normativa acadèmica UdL
Normativa del centre
MENU
Inici
Pla d’estudis
Guies docents de cursos anteriors
Guies docents de cursos anteriors
Cursos
2023-2024
2022-2023
2021-2022
2020-2021
2019-2020
2018-2019
2017-2018
2016-2017
2015-2016
2014-2015
2013-2014
Curs 2023-2024
PRIMER CURS
1r SEMESTRE
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
100601
BIOLOGIA I GENÈTICA
T
9
100602
QUÍMICA BÀSICA
T
6
100603
ANATOMIA HUMANA
T
9
100607
ANTROPOLOGIA
T
6
2n SEMESTRE
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
100600
BIOQUÍMICA I METABOLISME
T
9
100604
FISIOLOGIA
T
9
100605
BIOESTADÍSTICA
T
6
100606
PSICOLOGIA
T
6
SEGON CURS
1r SEMESTRE
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
100610
MICROBIOLOGIA I PARASITOLOGIA DELS ALIMENTS
B
9
100638
BROMATOLOGIA
B
9
100640
AVALUACIÓ DE L'ESTAT NUTRICIONAL
B
3
100642
NUTRICIÓ
B
9
2n SEMESTRE
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
100609
PROCESSAT DELS ALIMENTS
B
6
100611
HIGIENE DELS PROCESSOS ALIMENTARIS
B
6
100619
FISIOPATOLOGIA
B
9
100643
DIETÈTICA
B
9
TERCER CURS
1r SEMESTRE
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
100613
ECONOMIA I EMPRESA ALIMENTARIA
B
6
100614
DRET, ÈTICA I DEONTOLOGIA EN LA NUTRICIÓ HUMANA
B
6
100621
EPIDEMIOLOGIA DE LA NUTRICIÓ
B
9
100641
SUPORT NUTRICIONAL
B
6
100644
NUTRICIÓN CLÍNICA
B
9
2n SEMESTRE
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
100612
QUALITAT I SEGURETAT ALIMENTARIA
B
6
100615
TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LA COMUNICACIÓ (TICS) APLICADES A LA NUTRICIÓ
B
6
100620
SALUT PÚBLICA I NUTRICIÓ COMUNITÀRIA
B
9
100639
INTERACCIÓ FÀRMAC-NUTRIENT
B
3
100641
SUPORT NUTRICIONAL
B
6
QUART CURS
1r SEMESTRE
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
100624
ALIMENTACIÓ I ESPORT
O
6
100625
COMPONENTS BIOACTIUS DELS ALIMENTS
O
6
100626
SISTEMES DE RESTAURACIÓ COL·LECTIVA I CÀTERING
O
6
100627
PSICOPATOLOGIA DE L'ALIMENTACIÓ
O
6
100628
NUTRIGENÒMICA
O
6
100629
NUTRACÈUTICS I ENVELLIMENT
O
6
100630
NUTRICIÓ EN PACIENTS CRÍTICS I DEPENDENTS
O
6
100636
DIETÈTICA APLICADA
O
3
100637
METABOLISME I NUTRICIÓ
O
3
2n SEMESTRE
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
100630
NUTRICIÓ EN PACIENTS CRÍTICS I DEPENDENTS
O
6
100639
INTERACCIÓ FÀRMAC-NUTRIENT
B
3
ANUAL
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
100622
PRÀCTICUM
B
30
INDEFINIDA
Codi
Assignatura
Tipus
Crèdits
100631
TREBALL DE FI DE GRAU
B
6