Guía pràctica d'alimentació en la vellesa:efectivitat i eficiència. Col.legi Oficial de Farmacèutics de Lleida |
2011 |
G.C. Arbonés Vilà, T. Hernández-Jover, M. Peris Montserrat. |
Pàgina web |
Carotenoid and phenolic profile of tomato juices processed by high intensity pulsed electric fields compared with conventional thermal treatments |
2009 |
Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Hernández-Jover, T.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Comparative evaluation of UV-HPLC methods and reducing agents to determine vitamin C in fruits |
2007 |
Odriozola-Serrano I, Hernández-Jover T, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Contribution of contaminant enterobacteria and lactic acid bacteria to biogenic amine accumulation in spontaneous fermentation of pork sausages |
2003 |
Bover-Cid S, Hernandez T, Miquelez-Arrizado MJ, Vidal-Carou M. |
Article d'investigació |
Determination of proteolytic activity in different milk systems |
2002 |
Bendicho S, Martí G, Hernández T, Martín O. |
Article d'investigació |
Validation and comparison of analytical methods based on the release of p-nitrophenol to determine lipase activity in milk. |
2001 |
Bendicho S, Trigueros MC, Hernández T, Martín O. |
Article d'investigació |
Estudio de los niveles de nitritos y nitratos en productos cárnicos. Evaluación de la ingesta de derivados cárnicos |
2001 |
Hernández T, Meler T, Garcia R, Torres J. |
Article d'investigació |
Nutrición y tratamientos farmacológicos |
1999 |
Vidal-Carou, M.C., Mariné-Font, A., Hernández-Jover, T. |
Capítol de llibre docent |
Aditivos alimentarios |
1999 |
Mariné-Font, A., Vidal-Carou, M.C., Hernández-Jover, T. |
Capítol de llibre docent |
Biogenic amine and polyamine contents in meat and meat products |
1997 |
Hernández-Jover T, Izquierdo-Pulido M, Veciana-Nogués MT, Vidal-Carou MC. |
Article d'investigació |
Effect of starter cultures on biogenic amine production during fermented sausage elaboration |
1997 |
Hernández-Jover T, Izquierdo-Pulido M, Veciana-Nogués MT, Vidal-Carou MC. |
Article d'investigació |
Ion pair high performance liquid chromatographic determination of biogenic amines in meat and meat products |
1996 |
Hernández-Jover, T., Izquierdo-Pulido, M., Veciana-Nogués, M.T., Vidal-Carou, M.C |
Article d'investigació |
Biogenic amine sources in cooked cured shoulder pork |
1996 |
Hernández-Jover T, Izquierdo-Pulido M, Veciana-Nogués MT, Vidal-Carou MC. |
Article d'investigació |
Biogenic amines in European beers |
1996 |
Izquierdo-Pulido M,Hernández-Jover T, Mariné-Font A, Vidal-Carou MC. |
Article d'investigació |
Liquid chromatographic method for biogenic amines determination in fish and fish products |
1995 |
Veciana-Nogués, M.T., Hernández-Jover, T., Mariné-Font, A., Vidal-Carou, M.C |
Article d'investigació |